2013.04.11.
Nikon Capture NX2 workshop és 10% kedvezmény
Nem kérdés, hogy amennyiben a fényképezőgépünk támogatja a RAW formátumot, és picivel komolyabban gondoljuk a fotózást, akkor csak RAW-ban szabad fotózni.
Partnerünk, a Fotóoktatás fotóiskola workshopján a Nikon Capture NX2 szoftverrel tanulhatják meg a RAW formátumú képek feldolgozását." Kedves tanítványaink, fotós barátaink!

A Nikon RAW felhasználók nagy örömére ismét lesz NIKON CAPTURE NX 2 workshop: 2013. április 23 kedd és 24 szerdai napon, 2x3-3,5 órás előadással

Sajátítsd el a Nikon legjobban alkalmazható RAW konvertáló szoftvert a legjobb előadótól.
Kaszás Gergő a Nikon Magyarország munkatársa egy workshop keretében mutatja meg a szoftver használatát és azon túl a fotós trükköket is.

Ez a célirányos képzésünk a NIKON fényképezőgép felhasználóinak nyújt hasznos, gyakorlati ismereteket a képfeldolgozás területein.

FONTOS!
Az előadásokra tudunk biztosítani olyan fotókat, amivel együtt tudsz haladni az előadóval, ehhez laptopot szükséges hoznod, melyen telepített Nikon Capture NX2 szoftver (lehet a 30 napos próba verzió is, mely teljes szoftver az időkorlát lejártáig)

Akik megtanulják és megszeretik a szoftvert, a DigitCam üzletében 10%-os kedvezménnyel megvásárolhatják.

A Nikon Capture NX2 workshop helyszíne: Budapest, XIV. Semsey Andor utca 25.

Elméleti foglalkozások: összesen 6-7 óra (2 alkalom), az elméleti órák kedden és szerdán lesznek 18:00-tól este 21:00-21.30-ig

Részvételi díj: 15.000,- Ft bruttó

A tanfolyam résztvevői Kaszás Gergő és az iskola aláírásával ellátott elismervényben részesülnek.

Jelentkezz, most még vannak szabad helyeink!

Jelentkezés kitöltött jelentkezési lappal lehetséges, figyelem aláírni még nem kell, csak e-mailben küldje vissza az info@fotooktatas.hu címünkre.

Mindenkit nagy szeretettel várunk. "

[ A FotóOktaás.hu weboldala ]

[ Capture NX2 ]

[ Nikon Capture NX2 60 napos próbaverzió letöltése | Windows ]
[ Nikon Capture NX2 60 napos próbaverzió letöltése | Mac ]

Top Termékek