2012.10.24.
Nem tud dönteni? Tesztfotóink segíthetnek a választásban.Fényképezőgép vásárlásnál sokat segíthet a döntésben, ha látjuk milyen képeket lehet készíteni a kiválasztott fényképezővel.
Kompaktok esetében egyértelmű a helyzet, cserélhető objektíves gépek esetén természetesen számít a váz is, de az objektív a meghatározó.

A gyári képgaléria ilyenkor nem túlzottan mérvadó, hiszen a mindennapi használat során ritkán kerülünk olyan ideális körülmények közé, amik a gyártó készítette képeket jellemzik. Többnyire valamiféle zavaró körülménnyel mindig számítani kell.

Úgy döntöttünk, hogy tesztfotóinkat is ennek a figyelembevételével készítjük. Vannak fix helyeink, ahol nyugodtan készíthetjük a képeket, de olyan helyeken is fényképezünk, ahol nem nagyon van lehetőség tervezésre, hanem a "pillanat hevében" nyomjuk meg a gombot.

Reméljük ez is segít majd a döntésben, hogy az igényeiknek legjobban megfelelő fényképezőgépet választhassák ki.

Köszönjük a hivatalos importőröknek, hogy a tesztgépekkel támogattak minket!

Az oldalt folyamatosan frissítjük, a listába bekerül minden gép és objektív amivel "tesztfotókat" készítettünk.
A fotókat a termékoldalakon a "Galéria" fülre kattintva tekinthetik meg.
Az "egér mutatóját" az előzetes kis képeken tartva esetleges fontos információkat láthatják. Nagylátószög, makró fotó, maximális teleállás, vagy egyéb zavaró tényező (pl. üvegen át fényképezés), ami a kép jellemzője. Ha ilyen nem volt, akkor nem jelenik meg semmi.

Fontos!
A fényképezőgépek galériáiban található tesztfotók módosítás nélkül kerültek feltöltésre azzal a céllal, hogy látogatóink akár saját gépükre letöltve ellenőrizhessék a készített képek minőségét, próbanyomatot készíthessenek, így segítséget nyújthassunk döntésük meghozatalában.

A feltöltött képeket szerzői jog védi.
A DigitCam Kft. írásos engedélye nélkül az említetteken túl fel nem használhatók sem nyomtatott, sem digitális, sem eredeti, sem módosított formában.

Jó nézelődést kívánunk!

Canon PowerShot SX150 IS

Nikon 1 V1 + 10-30mm
Nikkor 55-300mm VR objektív
Nikkor 35mm f/1-8 G objektív

Olympus SZ-30MR
Olympus XZ-1
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm EZ

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V

Top Termékek