2013.10.29.
Izgalmas Nikon és X-rite bemutatónap a DigitCamnél


November 7-én csütörtökön 12 órától 19 óráig sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Nikon és DigitCam csapata egy igen izgalmas Nikon bemutatónapra.

Próbálja ki az új Nikon DSLR-t, a Nikon D5300-at, ami a felső belépő szintnek garantál maximális képminőséget. A gyártó már ennél a modellnél is elhagyta az aluláteresztő szűrőt a Nikon D800-hoz és a Nikon D7100-hoz hasonlóan a maximális képminőség érdekében! Emellett számos más finomságot tartogat még a D5300, ami kategóriájának talán legjobb tulajdonságokkal rendelkező gépévé teszi.
Kipróbálhatja a Nikon D610-et is, a gyártó "frissített" belépő full frame DSLR-jét, amivel pl. már "halkan" is lehet fényképezni.

A víz vagy a túrázás szerelmese? Jöjjön el és próbálja ki a Nikon 1 sorozat vízálló változatát, a Nikon AW1-et. Cserélhető objektíves fényképező, ami külön ház nélkül is vízálló, ütésálló, fagyálló és porálló!

Nem marad gép nélkül akkor sem, ha a Nikon D7100-at, a Nikon 1 V2-t vagy a Nikon 1 J3-at próbálná ki, de akkor is jöjjön le, ha az új Nikon Coolpix kompaktok érdeklik, azok is kipróbálhatók lesznek.

Ha olyan Nikon terméket próbálna ki, amiben nem biztos, hogy ott lesz, ne is gondolkozzon rajta, üzenjen Facebook oldalunkon és lehetőség szerint azt is magával hozza a Nikon képviselője!
Kérdése van? A Nikon legavatottabb képviselője fog a kérdéseire válaszolni.

Az X-rite bemutató keretében megtudhatja miért fontos és hogyan lehetséges a monitor, laptop vagy a nyomtató színhelyessé kalibrálása.

Akciók a X-rite bemutató alkalmából
- 10% kedvezmény minden november 7 és 10-e éjfél között megvásárolt vagy megrendelt X-rite termék árából

A kedvezmények az árban nem jelennek meg, a számla készítésekor vonjuk le a vételárból!
A kedvezmények további kedvezményekkel nem vonhatók össze, és az akciós termékekre nem vonatkoznak!Sok szeretettel várjuk Kálmán Imre u. 21. alatt található üzletünkben egy igazán izgalmas Nikon bemutató napon!


A bemutatásra kerülő kiemelt termékek
[ Nikon D5300 ]
[ Nikon D5300 bemutató ]

[ Nikon D610 ]
[ Nikon D610 bemutató ]

[ Nikon 1 AW1 ]
[ Nikon 1 AW1 bemutató ]

[ X-rite kalibráló eszközök ]

Top Termékek